Több mint 25 éves tapasztalat

Szűrők

szűrők

Üzemanyagszűrők és az olajszűrő:
Feladatuk, hogy kiszűrjék az üzemanyagból és a kenőanyagból a használat során keletkező lerakódásokat és szennyeződéseket. Ha a szűrő szennyezett, nem lesz képes ellátni feladatát. Ennek következményeként megnőhet a motor üzemanyagfogyasztása, csökken a motorteljesítmény, és jelentősen megnövekedhet a motor kopása is.

Levegőszűrő:
Ez az alkatrész szűri ki a motorba jutó levegőből a káros részecskéket. Amennyiben a szűrő szennyezett és nem tud hatékonyan működni, a motorba jutó levegő nem lesz megfelelően megtisztítva, ami erősebb kopást, teljesítményvesztést illetve nagyobb zajt eredményez és ezeken kívül, káros hatással van az emissziós értékekre is.

Utastérszűrő:
A szűrő feladata, hogy kiszűrje az utastérbe jutó levegőből a káros részecskéket és a polleneket, ezért nagyon fontos, hogy az utastérszűro állapotát folyamatosan ellenőrizzük, és ha elhasználódott, rögtön ki is cseréltessük. A szűrő élettartamát jelentős mértékben befolyásolják az autó használatának körülményei. A szennyezettebb városi levegoben az utastérszűro is gyorsabban koszolódik.

Akcióinkról és árainkról érdeklődjön üzletünkben!

© Rally Autósbolt 2022AVM Computer - Honlapkészítés